Het team

Tjerk

Directie algemeen

"Toen Cathelijne en ik jaren geleden de oprichting van ons bedrijf vierden met slechts een naam, een simpel ondernemersplan en een tompouce, kon ik niet vermoeden dat we samen met collega's en (ex) clienten dit familiegevoel zouden gaan beleven. We kunnen met trots vertellen wat wij bij De Eekhoorn verstaan onder zorg verlenen, waarmee een levensdroom van ons is uitgekomen!"

Christel

Coördinator

"Met meer dan 30 jaar ervaring kan ik met een gerust hart zeggen dat ik bij De Eekhoorn het best op mijn plek zit. Een visie welke naadloos aansluit bij de diversiteit en dynamiek van onze clienten. Iedere dag samen met onze clienten is een zeer welkome uitdaging."

Sander

Begeleider

"Ik ben verpleegkundige met de nodige ervaring in het begeleiden van jongeren. Ik bied de jongere graag duidelijkheid, ik geef ze graag de ruimte om zelf vaardigheden te vergroten. Ik sta het liefst naast de jongere, waarbij humor erg belangrijk is om het laagdrempelig te maken."

Serge

Begeleider

"De visie om op een ontspannen manier, dus naast de client staan, gericht te werken aan hun competenties nam mij erg voor deze organisatie in. Nu onze jongeren nog meer dan in het verleden worden geacht om te participeren in de maatschappij is ons werk relevanter geworden voor de maatschappij en met name voor onze clienten. Reden te meer om mij met hetzelfde enthousiasme als toen ik begon in te zetten voor onze doelgroep"

Hennie

Administratie/analyse

"Het werken volgens het Triple-C model geeft onze clienten de begeleiding en steun welke zij verdienen. Ik merk dat erkenning, luisteren, kennis en humor eigenschappen zijn die daarin veel toegevoegde waarde hebben."

Cathelijne

Directie operationeel

"Onze organisatie is destijds uit idealisme en betrokkenheid voor jongeren met een hulpvraag ontstaan. Nu, na bijna 10 jaar , zijn we er bijzonder trots op dat de Eekhoorn nog steeds haar idealen mag uitdragen. Een organisatie opgericht voor en door mensen en waar iedereen zijn of haar plekje heeft!"


Maartje

Coördinator

"De Eekhoorn past bij wie ik ben. Ik voel me bevoorrecht om samen met een klein, krachtig en betrokken team, onze jongeren en diens netwerk van kortbij te mogen begeleiden en ondersteunen in hun groei en levenslessen op alle gebieden waar dat nodig en mogelijk is. Daar klopt mijn hart sneller van."

Marcel

Coördinator

Hallo lezer, leuk dat je onze site aan het bekijken bent!


"In december 2019 ben ik bij de Eekhoorn komen werken. Bij de Eekhoorn heb ik gevonden waar ik ‘als oude rot’ nog altijd in geloof, namelijk ongevraagde en onvoorwaardelijke aandacht geven voor jong volwassenen van wie je als sociale professional vermoedt dat ze die kunnen gebruiken.

Soms vergelijk ik onze organisatie wel eens met een ‘Eropaf!-beweging’, met als doel een relatie aan te gaan en deze op te bouwen. En dit op een bewuste en weloverwogen manier waar anderen het al lang zouden opgegeven. En raar maar waar; zul je zien dat mensen onderling niet zoveel verschillen."


Tim

Begeleider i.o.

"Ik geniet als ik een bijdrage kan leveren aan het succes van onze clienten. Ieder mens heeft talenten die hem/haar kunnen laten excelleren, ik zet mij graag in om hen deze talenten te laten ontdekken en te gebruiken. Dit geeft de levensvreugde die ieder mens verdient."

Mariusz & Gothia

Facilitaire dienst

"Ons facilitair team bestaat uit medewerkers met uiteenlopende taken op het gebied van huishoudelijke ondersteuning, schoonmaak en onderhoud binnen en buiten. Zij dragen deze zorg met veel inzet en zelfstandigheid"

Ontwerp "De Eekhoorn 2020"

De Eekhoorn kantoor
Rembrandtplein 6
5854 EM Bergen (L)

De Eekhoorn postadres
Op de paal 3
5854 PV Bergen (L)

06-46188801   (Tjerk Kingma)
06-46236660 (Cathelijne Beijersbergen)

gezinshuisdeeekhoorn@gmail.com

Cliënt tevredenheidsonderzoek


2018     8,7
2019     8,7

2020     8,7